<<<

2007 - március 

>>>

Táncolj a Tűzön át!


Ági, három gyermekes édesanya, 2 éve végezte el a mandala tanfolyamot, akkoriban egyik mandalája fel is került a hónap mandalája oldalra. Nem régiben elkészült ennek a mandalának a mostani változata, amiből kiderül, hogy Ági teljesen megváltozott, átalakult. A kitartó munkája, hite, elkötelezettsége elnyerte méltó jutalmát.

A mandala bal oldala a múltat jelenti, a közepe a jelent, a jobb oldala a jövőt. A múltat már ismerjük az előző elemzésből, a belső tűz be van zárva, el vannak egymástól választva, tele van a racionális gondolkodás jeleivel. A befelé fordulás, a zártság, az elnyomás, az elválasztás jellemzi. A jelen, és a jövő, pedig teljesen szabad, mozgalmas, felszabadult, energikus, átszellemült, nyitott, merész, és aktív. A tudattalan belső segítő erői aktivizálódtak. A felülről betörő fehér fény áldásról, tisztaságról, bölcsességről, őszinteségről, és spirituális energiákról, ezek jelentőségéről szól ebben az állapotban. Ági mandalája egy gyökeres belső változásról ad képet számunkra. Ez egy valódi Beavatás!
Ági sok mandalát készített, és a mandaláiban tudattalanul használta a mágiát is. Mindig belefestette a mandaláiba a vágyait, az érzéseit, a legtitkosabb vágyait is (lásd az alábbi képet). S idővel minden teljesült.
 

  Találkozás a szellemivezetőmmel  
     

Ági belső sugárzása fiatalabbá varázsolta, széppé, és különlegessé tette Őt. A szemei, a mozdulatai, a hangja tele vannak élettel. Boldog! Végre magára talált, megismerte milyen óriási lehetőségei vannak az életben. Tele van motivációval, és tudásvággyal. Más szemmel látja, és érzékeli a világot. S hiába van teli az Ő élete is nehézségekkel, Ő boldogan, és felszabadultan táncol :-)
Nem régiben együtt sétáltunk a városban, és a férfiak többsége rámosolygott, és megfordult utána. A beszéde, és gondolkodása tele van kreativitással, tele van újabb, és újabb ötletekkel. Nem kritizál, nem ítélkezik, csak figyel, és próbálja megérteni a benne, és a környezetében zajló történéseket. Mindez mutatja, hogy belső irányítottság alatt van, a szellemivezetője aktívan részt vesz az életében.
A mandalából még ki lehet olvasni, hogy középen a női alak, egy kicsit a múlt felé fordul, még ott kísért a múlt. S azt is tudjuk, hogy a baloldal a női oldalt jelenti, míg a férfi a jobboldalt. A női oldal még nem szabadult fel teljesen, Ági még keresi igazi női énjét, a saját nőiségét, az anya szerepét, a családban betöltött helyét. A férfi oldal, az aktív oldala felszabadult, s ez fogja feloldani majd a baloldal zártságát. Erről olvashattok a következő címen, ahol Ági beavat minket ebbe a keresésbe egy csodálatos, élettel teli mandalával. >>>

Most biztosan azt hiszitek, hogy elfogult vagyok, mert Ági a tanítványom. De nem, ez az igazság! Bárki elérheti ezt az állapotot, ha van elég kitartása, és hite, hogy végig menjen az úton. Ebből kiderül, hogy mindez Ági érdeme, én csak, mint egy katalizátor vettem részt ebben a fejlődésben. Álljon itt előttetek példaként, hogy nem elérhetetlen a boldogság, a felszabadulás.


Kiss Gábor
 

 

     
 

Hónap mandalája  főoldal >>>

 

 
     
 
 © 2004-2007 mandala.lap.hu - Web by Flornatura